Piiratud vastutus

Piiratud vastutus

See infoportaal jagab avalikult kättesaadavat informatsiooni ennustamisvõimaluste kohta internetis, viimaseid ennustamispakkumisi ja populaarsete agentuuride tingimusi, kui ei paku otseselt võimalust spordiennustuste ega teiste ennustuste tegemiseks. Me ei ole ennustamise agentuur ega kasiino.

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset sisu ja edastada erinevatelt veebisaitidelt pärinevat avalikku teavet mugavalt ühes asukohas. Kuna meil puudub mõju nendele allikatele, ei saa me tagada taolise sisu ajakohasust, täpsust ega veatust.

Selle portaali operaatorina ei vastuta me mistahes kaotuste eest, mis võivad tekkida, kui teha ennustusi reklaamitud ennustamise agentuurides. Tuleb meeles pidada, et kõik juhendid, nõuanded, matšide analüüsid ja teised ennustuskommuuni panused on kõigest subjektiivne arvamus ega garanteeri võidupanuse tegemist. Nende kasutamine oma ennustuste tegemisel toimub omal vastutusel. Kogu avaldatud informatsiooni tuleb käsitleda ettevaatusega; me ei anna mitte mingeid garantiisid selle info õigsuse ega ajakohasuse kohta. Kui olete veendunud, et ennustamine võimaldab teil kiiresti kasumit teenida, siis külastage vastutustundliku mängimise sektsiooni ja hinnake ega te ei ole ennustamisest ja hasartmängudest sõltuvuses.

Share on
Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise. Nõustun