Ennustamisnõuanded LIVE ENNUSTAMISEKS

Ennustamisnõuanded LIVE ENNUSTAMISEKS

Live ennustamise jaoks pole ühte ainsat ning ideaalset ennustamise strateegiat, mida järgida. Tegelikkuses võivad kõik avastada oma stiilile ja finantsidele vastava võidustrateegia. Oma live ennustamisstrateegia peenhäälestamiseks on kaks peamist parameetrit: aeg ja tõenäosus (hinnad ja reitingud).

Otsustav faktor live ennustamises

Live ennustamise otsustavaks faktoriks peetakse mängu aega. Võitmise tõenäosus on pidevas muutumises ja oleneb sellest, kui palju aega on järel spordisündmuse lõppemiseni. Ennustust tegevad mängijad saavad seda aega vastavalt oma stiilile ära kasutada – panustades lihtsalt teatud tulemusele, mis võib olla kas hea või halb.

Varajased ennustused

Varajase panuse tegemisel on siiski üks lihtne reegel, kui panustate tulemusele, et “mitte midagi ei juhtu” (näiteks ennustused viikidele, vähemale, kui 2.5 väravat, nurgalöökidele, jne). Põhjus on ilmselge: selliste ennustuste reitingud liiguvad jätkuvalt allapoole ning tõenäosus võita, kui teete ennustuse sellisele tulemusele, kasvab ajaga.

Hilisemad ennustused

Teisalt, võivad hilisemad ennustused viia suuremate väljamakseteni. Loomulikult on selliste ennustuste võitmise tõenäosus traditsiooniliselt palju madalam, kuid individuaalsed panused võivad osutuda palju kasulikumaks (nt. lõpptulemuse ennustamine, rohkemate väravate ennustamise matšis, kõrvalseisjate võitmine, jne.)

Kuidas siis otsustada online ennustuste tegemise üle?

Reitingute liikumine oleneb mängueelsetest prognoosidest, järgnev oleneb mitte ainult mängu lõpuni jäänud ajast, vaid ka mitmetest teistest aspektidest, näiteks hetkeseis, mängijad, kaardi statistika, rünnakud, ohtlikud rünnakud, standard olukorrad… On olemas mallid, mis tabavad igat sellist aspekti ja neid malle kasutatakse (minimaalsete kohandustega nagu erinevad marginaalid) kõigi ennustamisagentuuride poolt. Nii määratakse tõenäosuste spetsiifiline liikumine. Näiteks, kui enne mängu algus on tõenäosus, et kodune meeskond võidab 1.25, eeldades, et ebatavalised asjaolud puuduvad ja jalgpallimängu skoor on pärast selle 30-minutilist kestmist 0:0, muutub tulemuste tõenäosus umbes 1.5.

Üks oluline asi õige otsuse tegemiseks on arvesse võtta eelistatud tõenäosuse poolt lisatud väärtust (nt. eelistatud tulemuse või meeskonna tõenäosus). Kas ennustust peetakse endiselt soodsaks või kas oleks hea see tühistada või lisada kindlustus; mõnedel juhtudel on teil võimalus teatud kaotusprotsendi eest saada isegi varajane väljamakse.

Loomulikult range ja vastutustundlik Raha juhtimine on iga eduka strateegia kõige olulisem komponent. (Eraldi sektsioon).

Share on
Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise. Nõustun