Live ennustamine

Live ennustamine

Live ennustamine on viimastel aastatel väga populaarseks muutunud ja on kindlustanud auväärse osa kihlvedude turust. Selle populaarsus baseerub uskumisel, et ennustamise agentuuri (kihlveo vahendajat) on on lihtsam lüüa, kui teha ennustused ürituse ajal, sest üritust on võimalik vaadata otseülekandena ja nii maksimeerida oma võiduvõimalust. Siiski on tõde, et ennustamist on veelgi raskem juhtida, kui standardennustusi; see nõuab kõrget distsipliinitaset, enesekontrolli ja haldamisoskust. See kehtib eriti juhul, kui soovite pikemas perspektiivis kasumit teenida.

Live ennustamine – spordiennustused üritustele, mis on juba alanud

Võibolla olete näinud live ennustamise kohta ka teisi nimesid. Mõned kutsuvad seda mängusiseseks ennustamiseks, kuid mõte jääb samaks. Peamised iseloomustab seda asjaolu, et saate teha oma ennustuse pärast seda, kui spordiüritus on juba alanud, samuti võite teha mitu erinevate võimalustega ennustust kohu mängu jooksul, kuni mäng mingil põhjusel lõpeb (värav, väljakutse, punane kaart, karistus, diskvalifitseeritud värav – kõik oleneb spetsiifilisest spordialast). Enamik parimate reitingutega interneti ennustamise agentuurid pakuvad laia valikut live ennustamisvõimalusi paljudele spordialadele. Jalgpall, korvpall, tennis ja hobuste võidusõit on endiselt selle kõige populaarsemad spordialad.

LIVE ENNUSTUSTE strateegia

Parim moodus potentsiaalse pikaajalise live ennustamise kasumi kindlustamiseks ja säilitamiseks on valida ja järgida spetsiifilist ennustamise strateegiat. Selliseid strateegiaid on palju – sarnaselt sellele, et on palju investeerimistooteid – õige strateegia valimine on teie enda teha, olenevalt sellest, kas soovite, et see keskenduks riskile, spekulatsioonile või oleks konservatiivne. Strateegiate arv on peaaegu sama suur, kui inimeste arv, kes neid live ennustamises kasutavad. Olenemata strateegiast, ei peaks mängija kõrgeimaks prioriteediks olema kasumi maksimeerimine, vaid potentsiaalsete kaotuste minimeerimine. Mõned populaarsed ennustamissüsteemid nagu Martingale võivad ohtlikuks saada, eriti proovite neid live ennustamisel kasutada. Järjestikuste ennustuste tegemine, lisaks topelt ennustustele (nagu aktsepteerib Martingale süsteem) võib lihtsasti negatiivse tulemuseni viia, sest kihlveovahendajad on kasutusele võtnud vajalikud ettevaatusabinõud nagu maksimaalne ennustamise limiit – kas deposiidi või neto väljamakse näol. See kehtib eriti, kui teie finantsid on üsna suured, sest see käib käsikäes suurte ennustustega, mis võivad teid niiöelda “lakke” viia ja ennetavad teid oma raha tagasi saamast; tuletage meelde, et Martingale süsteem eeldab, et teie finantsid on lõpmatud. Sellepärast on äärmiselt oluline valida õige ennustuse summa ja vältida sellist strateegiat suuremate ennustuste puhul.

Rohkem infot ennustamise strateegiate kohta on saadaval meie artiklis: “Ennustamisnõuanded LIVE ENNUSTUSELE”.

Share on
Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise. Nõustun