Vastutustunne internetis ennustamisel

Vastutustunne internetis ennustamisel

Vastutus internetiennustuste tegemisel

Palju inimesed külastavad ennustamise agentuure, teevad internetiennustusi või lihtsalt saadavad oma ennustused vaadates populaarset sporti mobiiltelefonist. Kui teate, et te ei saa alati võita võib ennustamine olla meeldiv pikaajaline meelelahutus. Kaotamine on samuti osa mängust, sest peate kaotamiseks valmis olema. Sellepärast peaksite alati ennustama vastutustundlikult ja mitte kunagi riskima rahaga, mille kaotamist te ei saa endale lubada. Ennustamine on hasartmängu vorm ja võib tekitada sõltuvust. Võite kaotada ajataju ja oma raha. Ennustamisel peaksite nautima, isegi siis, kui te hetkel ei võida.

Kas panustasite liiga palju?

Kas teile tundub, et ennustate juba iga päev, panustate raha ja kaotate rohkem kui plaanis oli? Kas teid on saatnud olnud pikaajaline halb õnn? Kui tundub, et eelistate meelelahutuseks ennustamist oma perele ja tööle, võite tõesti olla sattunud sõltuvusse. Esmalt tuleks teil mõista, et mida enam soovite võita või kompenseerida oma kaotusi, seda suurem risk on uuteks kaotusteks. Sellel hetkel hakkate ennustama olles surve all, tegu pole enam lihtsalt lõbutsemisega. Üritage paluda oma ennustamise agentuuri abi ja laske neil seada teile ennustamise limiit, mida te ei saa ületada. See on ainus moodus aidata teid ja teie lähedasi.

Seadke endale limiidid

Kasutage ära võimalust seada oma ennustamise agentuuri kontol endale limiidid:

  • Selleks, et saaksite teha ajutise pausi ja ennustamisest puhata saab ennustamise agentuur blokeerida teie konto teatud ajaperioodiks, mille saate ise valida.
  • Nad saavad seada kohandatud limiite teie eelarvele ja ennustustele, piirates nii summat, mida saate teatud ajaperioodi vältel kaotada.
  • Laske ennustamise agentuuri tugiliinil ennast aidata ja nõu anda. Kui teil on probleeme oma hasartmängude harjumise kontrollimiseha, saatke neile sõnu, või helistage. Nad aitavad teil kindlasti õige lahenduse leida. Sellist abi pakuvad ka klienditoe liinid.

Kas olete oma sõprade pärast mures?

Kas olete mures, et teie lähedasel sõbral või pereliikmel on ennustamisega probleeme? Sellisel juhul võite ise sõbra või pereliikme poolt kasutatava ennustamise agentuuri klienditoega ühendust võtta. Nad kuulavad teid kindlasti ära ja aitavad nii teid, kui inimest, kelle pärast mures olete. Ennustamine ja hasartmängud peaksid olema esmalt siiski meelelahutuse vormid. Samuti võite ühendust võtta hasartmängusõltuvuse ekspertidega. Siin on nimekiri organisatsioonidest, mis võivad teid aidata:

Share on
Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise. Nõustun