Ennustamise matemaatilised alused

Ennustamise matemaatilised alused

Samm-sammult eduka ennustamiseni – Ennustamise matemaatilised alused

Kui arvasite, et ei hooli eriti ennustuste tegemise matemaatilisest poolest, siis ei tohiks te eeldada, et ennustamisega raha teenite. On tõsi, et paljud ennustajad on saavutanud lühiajalise edu tehes ennustuse vastavalt oma instinktidele. Nad tundsid või uskusid, et eelistatud matšid lõppevad õige tulemusega. Siiski pole selline lähenemine pikaajalise edu saavutamiseks piisav. Teil on vajajätkusuutliku ennustamise ja arusaamist sellest, millised koefitsiendid peegeldavad õiget tõenäosust, leida niinimetatud õiglased koefitsiendid ja teie pikaajaline eesmärk peaks olema ennustamine üle õiglase koefitsiendi..

Ennustamine kõrgematele koefitsientidele, kui need mis näitavad tegelikku tõenäosust

Põhimõtteliselt on see, mida otsite koefitsiendid, mis on kõrgemad, kui need mis peegeldavad õiglast tõenäosust. See on lihtne numbritemäng. Võtame näiteks klassikalise mündiviske, kus iga viske tõenäosus igale tulemusele (kull või kiri) on 50%. See tähendab, et õiglased koefitsiendid on 2.0 – 2.0 (kümnendnumbrites). Kui me leiaksime pakkumise, mille koefitsiendid on kõrgemad, kui 2.0, siis see esindaks väärtuslikku ennustust, seda millele saaksime turvaliselt ennustusi teha (olenevalt sellest, kui palju see ületab 2.00 ja meie rahajuhtimisest) ja mis tooks meile pikaajalise kasumi.

Loomulikult on praktikas palju faktoreid, mis võivad mõjutada tõenäosuste muutumist, s.t muudetud panuse tõenäosus. Need sisaldavad muutusi meeskondade liikmetes, vigastusi, hetke vormi, algselt loetletud ebatäpseid koefitsiente, mis tulenevad tegelike sündmuste ebaolulistest peegeldustest ja muust. Kõik need asjad võivad potentsiaalselt väärtustvarjata. See on midagi, mis tuleb kiiresti identifitseerida ja millele reageerida.

Rohkem informatsiooni selle kohta, kuidas väärtused luuakse, kuidas nende arvu määratleda ja kuidas see kõik peegeldub summal, mida saab turvaliselt panustada, antakse teile järgmistes artiklites.

Share on
Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise. Nõustun