Ennustuse väärtuse kontseptsiooni mõistmine

Ennustuse väärtuse kontseptsiooni mõistmine

Samm-sammult eduka ennustamiseni

Meie eelmine sektsioon tutvustas teile sarja pealkirjaga: “Samm-sammuline juhend edukaks ennustamiseks”. Andsime nimed individuaalsetele teemadele, mis keskenduvad meie juhendi järgnevatele sektsioonidele.Täna keskendub meie teine sektsioon esimesele tõsisele teemale. Kast e teate, mis on väärtuslikud ennustused? Kas olete kuulnud terminit “ennustused koefitsiendile”? Selgitame, mida need tähendavad.

Ennustuse väärtuse kontseptsiooni mõistmine, koefitsiendile ennustuse tegemine

On kriitiline mõista, milline on tehtud ennustuse väärtus. See on tegelikult nõue kindlustamaks, et teie sammud on suunatud edukale ennustamisele. Olete kuulnud väiteid: “Sellega ei saa eksida. See meeskond ei saa kaotada.” Sellised väited on sageli kuuldavad matšidel, millel on tugev favoriit. Üldiselt rakendub see koefitsientidele, mis on enamasti 1.3 (mis esindavad vähemalt 77% tõenäosust; rohkem informatsiooni on saadaval sektsioonis Matemaatilised ennustamise alused). Loomulikult ei esinda need äärmuslikud ja julged väited midagi vastvõetamatut, siiski kahjustavad need otseselt või kaudselt panustaja moraali. Peamiselt juhivad need meid eemale tegelikust olukorrast – eriti ennustuste tõelise väärtuse leidmisest.

Vaatleme põhilisi küsimusi: kas antud favoriidi võitmise tõenäosus on suurem, kui koefitsiendid (mida võidakse samuti tõenäosusena esitleda), mida kihlveovahendajad pakuvad? Seni, kui peame seda põhilist küsimust meeles liigume õiges suunas.

Igatahes naaseme eelpool mainitud ebaterve väite juurde selgest matši tulemusest. Absoluutsed väited teatud meeskondade võitudest, kaotustest on midagi, mida me kindlasti vaadelda tahame ja lõpuks väga väärtuslikuks peame, sest me tahame. Kuid sellisel juhul termin “väärtus” esindab ainult üldist väljendit, mis ei taba väärtust ennast. Tõeline väärtus on varjatud ennustustesse, mille koefitsiendid on kõrgemad, kui antud tulemuse tõenäosus, seda tänu ajas aset leidvatele muutustele. Nende leidmine nõuab head ülevaadet antud meeskonnast ja matšist, õigeaegseid reaktsioone, võimet leida parimad koefitsiendid ja õiget riskijuhtimist, lisaks sellega seonduvat statistikat.

Vaatamata kõigele sellele, mida ülalpool mainisime, pole enamik ennustajaid seda teinud ega soovigi koefitsiendile ennustuste tegemist tõeliselt selgeks õppida. See on võimalus väiksemale osale mängijatest, kes seda enda huvides ära kasutavad.

Järgmises sektsioonis arutame selle üle, kuidas kihlveovahendajad oma koefitsiente loovad. Samm-sammult näeme, kuidas saada ennustamisel paremaid tulemusi.

Share on
Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise. Nõustun