Kuidas kihlveovahendajate koefitsiendid luuakse?

Kuidas kihlveovahendajate koefitsiendid luuakse?

Esialgsed hasartmängude vahendajate koefitsiendid, mis puutub nimekirjas olevaid üritusi, seatakse olenevalt matši atraktiivsusest, liigast ja sündmusest. Äärmiselt populaarsed panused peegeldavad inimeste personaalseid investeeringuid, palju kõrgemad kogupanused saavad sageli “kaubanduslikud” lemmikud, kõrgemad kui tegelik tõenäosus soovitaks (räägime siinkohal niiöelda Avalikest Panustest). Väärtuslikud panused on sageli leitavad panustades teatud ajahetkel autsaiderite koefitsientidele.

Bookmakers, Kui teatud sündmuste panuste arv kasvab, surub kihlveovahendaja nende koefitsiente tõelisele jagunemistõenäosusele lähemale, neid vähendavad loomulikult koefitsientidesse kaasa arvatud marginaalid. See peegeldub niiöelda KEY faktoris (võtmeteguris) või spetsiidilisemalt selle pöördväärtuses (1/KEY), millele koefitsiente pakutakse. Üldiselt on nii, et mida parem kihvleovahendaja, seda madalam KEY ja kõrgeim “tase” (1/KEY). Kõrge kvaliteet ja populaarsed liigad ja spordialadel on madalamad KEY väärtused. Vaadakem mõningaid illustreerivaid näiteid:

Ütleme, et kihlveovahendaja marginaal on antud matšil 5%, sellisel juhul on võrselt sobitatud tennisemängu koefitsiendid 1.90-1.90=> ülalmainitud statistiline KEY=105.263 ja “tase” (1/KEY=) = 0.95 (95%). Teise näitena võime tuua mündiviske, mille täiesti aus koefitsient oleks 2.00-2.00 ja KEY väärtus 100. Praktikas leiab täiesti õiglaseid koefitsiente spordikihlvedude vahetuses (täieliku likviidsusega), mis pakuvad parimaid koefitsiente. Siiski on ka siin marginaal % kujul võidust, mis pakkujale makstakse ja see võib oleneda mängija kvaliteedist.

Parimad kihlveokontorid säilitavad madala KEY pikaajaliselt, neil on kõrge kvaliteediga riskihaldus, nad kasutavad koefitsientide ennustamiseks häid mudeleid ja neil on atraktiivsed limiidid, mis kasvavas kui sündmus läheneb, võimaldades parimatest madala marginaaliga koefitsientidest ette valmistada. Populaarsed matšid on sageli teada päevi ette ja nende koefitsiendid määrab esialgu statistikat, konkurentsivõrdlus ja arvestamine informatsiooniga nagu eemalolek, matši olulisus, eelnevate ja järgnevate matšide programm, keskkonnamõjud, jne. Ürituse lähenedes võrreldakse populaarsete matšide koefitsiente ettevaatlikult spordikihlvedude vahetusse kuuluvatega (Betfair, Betdaq, Matchbook, Smarkets), kus kasvab ka individuaalsete populaarsete matšide koefitsientide likviidsus vastavalt on tulemusteks KEY = 100 see on 1/KEY = 1.00. Praktikas tähendab see, et võrsete jalgpallimatšide koefitsiendid on 1-2 panusega 2.00-2.00. Need on täpselt sellised koefitsiendid, mis teenivad kui juhend teistele kihlvedude vahendajatele ja professionaalsetele spordipanuste tegijatele, võimaldades neid määratleda, millal on antud koefitsiendid õiglased ““FAIR”), väärtuslikud (“VALUE”) ja alahinnatud (“UNDERVALUE”), seda teatud ajahetkel. Samuti võivad nad neid koefitsiente kasutada oma analüüsides, mudelites ja koefitsientides.

Nende terminite selgitused on saadaval ka artiklites “Panuste tegemise tööriistad” ja “Panuste terminoloogia”. Lisaks vaatame detailsemalt teatud spetsiifilisi panustamisstrateegiaid, mis arvestavad väärtust nii nagu see on.

Share on
Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise. Nõustun