Retsept edukaks panuste tegemiseks

Retsept edukaks panuste tegemiseks

Pidage meeles, et võitmine on alati palju olulisem, kui panustamine. Paljud panustajad mängivad regulaarset, mõnedel juhtudel isegi järjepidevalt, sest and ei vaata online ennustamist, kui mitte ainult raha tegemise võimalust, vaid see on nende kirg, meelelahutust, vabaaja tegevus ja moodus lõdvestuda. Kuid see on viga! Vähemalt siis, kui üritate maksimaalset kasumit teenida.

Rekreatiivsed panuse tegijad

Raha kulutamine panustamise, kui lõdvestumise vormile on samuti absoluutselt lubatud. Üldiselt on see hasartmäng, mis pakub teatud üsna väikest võimalust kiiresti rikkaks saada, kuid edu aluseks on suurepärane arusaamine teatud spordialadest. Ainult sellisel juhul saate võistelda kihvleokontorite tõenäosustega ja loota, et olete omalt poolt võtnud arvesse ka teisi aspekte, millest rekreatiivsed panustajad mööda vaatasid. Muul juhul on oht peagi silmitsi olla jätkuvate kaotuste, ebaeduka rahajuhtimise ja isegi hasartmängu probleemidega.

Atribuudid eduks

Näiteks on teil vaja piisavalt palju kannataust, aega, vaba kapitali, matemaatilissi teadmisi, informatsiooni spordimaailma sündmuste kohta ning fikseeritud eesmärki koos plaaniga selle saavutamiseks. Tüüpiline rekreatsiooniline panustaja on nende nõuetega kursis. Kuid tema kahjuks peetakse neid sageli ebaoluliseks.

Rekreatiivsest panustajast professionaalseks

Panuste tegemisel on suureks abiks teatud spordialade sügavuti tundmine, mõnedel juhtudel on see isegi vajalik. Peamine põhjus selleks on tõsise panustaja võimalus vahetada informatsiooni teiste spordivaldkondade professionaalsete panustajatega (mängijatega) ja teha nendega koostööd suletud ja avatud foorumites, blogides, spordigruppides, jne. Lisaks eraldatud finantsallikatele, usaldusväärsele informatsioonile ja infoallikatele on äärmiselt oluliseks faktoriks ka kannatud. Me kõik tea ütlust: Kes kannatab, see kaua elab! See on eriti tõene spordennustuste maailmas.

Professionaalsetel panustajatel on palju kombinatsioone. Mõnede juhtudel, on and informeeritud algusest peale ja läbi ülalmainitud reeglistiku. Teisalt jälle on and õppinud oma vigadest ja muutunud järjest enam professionaalsemaks isegi, kui nad on alustanud rekreatsiooniliste ennustajatena. Loomulikult on iga spordiennustaja arenemine individuaalne, nende elutsükkel, raha haldamine ja/või psühholoogiline seisukord pole kunagi lineaarsed. Vastupidiselt võib neid lihtsustada ja kujutada siinus kõvera või tooraine hindade, vahetuskursside ja indeksite arengukõverana.

Lõpuks mõned panuste tegemise nõuanded

  • Pühendage oma aega heale võimalusele, mille olete tuvastanud ise või saanud usaldusväärsest allikast.
  • Leidke väärtus ja kasutage seda enda eelisena!
  • Tehke oma enda statistikat, nii saate hetkeolukorrale paremini reageerida ja tähtsaid järeldusi teha. Vajaduse korral redigeerige oma panka, eesmärgi või plaani.
  • Ärge järgige pimedalt rahvast ega “avalikke nõuandeid”.
  • Püüdke ALATI oma vigasid vältida.
Share on
Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise. Nõustun