Harige end spordis

Harige end spordis

Kas te naudite sporti, selle päritolu ja teada saamist, mis toimub kulisside taga ja peale mängu?Või olete pigem pragmaatik, kes analüüsib kõike saadaolevat informatsiooni? Tunnetuslik lähenemine aktiivsele või isegi passiivsele spordile võib aidata teil koefitsiente paremini mõista ja väärtust tuvastada.

Millele keskenduda?

Tehes endale selgeks kergesti saadava informatsiooni hetkelisest vormist, positsioonidest laual või ametlike teadaannete sisu kohta meediale, ei piisa. Mis puudutab jalgpalli, siis on hea alustada liigast või meeskonnast, mida tunnete läbi ja lõhki. Eriti nii, et taolist informatsiooni saaks kasutada väärtuslike enneustuste tegemise koefitsientide leidmiseks. Olukord on sarnane ka tennises. Oleks kindlasti abiks, kui saaksite infot antud tennisemängija eraelust, see annaks teile parema positsiooni. Vahel on eeliseks teada rohkem, kui kihlveovahendaja. Esialgu kujunevad koefitsiendid loomulikult põhinedes vormile, ränkingule, matšide ajaloole, kogemusele, jne. Sellepärast on isegi väiksemad infokillud kasulikud. Näiteks, kui tennisemängija on abiellumas või mängib veel saabuvatel turniiridel – võib juhtuda, et see mõjutab inimese sooritust.

Kuidas avastatud informatsiooni rakendada?

Selline info on eriti väärtuslik vahetuste tegemise ja võib teie võimalusi laiendada, näiteks võimaldada suuremat kasvu või paremat kasvu potentsiaalseks käibeks. Mitmete kasulike infokildude omamine võib viia oma enda väärtuste süsteemini. Veelgi enam, parim omandab suurepärase reputatsiooni hasartmängude kogukonnas ja suudab lõpuks otse informatsiooni vahendada ja saada teiste spordialade, liigade või meeskondade kohta vihjeid. Peagi mõistate, et mõned kihlveovahendajate koefitsiendid ei tundu teile õiged. Kui teile tundub, et te teate rohkem, töötab see teie kasuks. See võimaldab teil korrektselt üles seada panga haldamise ja niiöelda “karistada” koefitsiente, mis on tegelikkusest kaugel. Pikemas perspektiivis on vastutustundlikkus ja kannatlikkus juhuseks, kui lööte kihlveovahendaja koefitsiente.

Lõpetuseks mõned nõuanded

Spordimaailmas kättesaadava info hulk kasvab igapäevaselt. Seega pole kellelgi vaja keskenduda infokildudele, mis on suurima väärtusega, Informatsioon on väärtuslik vaid siis, kui see pole veel jõudnud turule mõju avaldada. Mõnikord pole vaja saadaolevat informatsiooni põhjalikult uurida. Mõned koefitsiente võrdlevad teenused (oddsportal.com) kuvavad muutustevaliku – koefitsiendid lähevad üles ja alla ajaga. Võite keskenduda kihlveoagentuuridele mis on lihtsalt maha jäänud ning ei kohandanud oma koefitsiente hetkeliselt õiglasele tasemele. Kui teil õnnestub panuseid teha selliste soodsate koefitsientidega, siis on teil võimalik suurendada oma potentsiaalset pikaajalist tulu.

Kuid olgem ausad, kas pole siiski parem teada vähemalt mingit informatsiooni selliste kõikumiste põhjuste kohta? Selline info palju mitmekülgsem, kui lihtsalt koefitsientide muutuste nägemine – lõppude lõpuks võib viimane teid aidata ühe ennustusega ning mitte pikaajaliselt. See tähendab, et teil tuleb pisut oodata enne, kui kihlveovahendaja sarnase vea teeb.

Rohkema info saamiseks spordiennustuste spetsiifilisema teema, sündmuste ja isegi individuaalsete võimaluste kohta lugege spordiennustuste artikleid ja Ennustusväljaandeid.

Share on
Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise. Nõustun